Forside /  Vår filosofi
lille arkana filosofi

Vår filosofi

Menneskets bevissthet er like ubegrenset som universet selv. I det moderne samfunn er dette noe vi fort glemmer, og det er enkelt å skru på autopiloten. Heldigvis er det stadig flere mennesker som våkner og innser at virkeligheten er en ganske annen.

Felles for de som begynner å våkne er at de ser eksistensen som et mysterium, og at de selv er ansvarlige for sin egen virkelighet. Alt henger sammen, og med en spirituell utvikling følger også en større forståelse og medfølelse. Når hjertet åpner seg og universets kjærlighetskraft får flomme fritt, er dette til fordel ikke bare for enkeltidivitet, men også på et kollektivt plan.

Kanskje tilhører visdomstradisjonen du umiddelbart forstår og identifiserer deg med en helt annen kultur enn din egen. Sjelen snakker mange språk, og det er noe vi på Lille Arkana tar på alvor. Hos oss finner du derfor litteratur innenfor kategorier som buddhisme, yoga, vestlig magi og mystikk, naturmedisin, tankekraft, psykologi, sjamanisme, astrologi, og mye mer. Det er viktig for oss at din spirituelle frihet blir ivaretatt, og at du finner det du søker.

Det er svært hyggelig når kunder kommer og forteller hva en bok har betydd for dem, eller hvilke erfaringer de har hatt med et av våre produkter. Mange forteller at de nå kan møte hver dag med ny inspirasjon, og at gamle drømmer er i ferd med å bli virkelighet. Dette viser oss igjen og igjen at det er slagkraft i alternativ litteratur, og minner oss på verdien av å stadig utvikle Lille Arkana og gjøre den til en enda bedre butikk. 

Vi setter stor pris på at du som kunde tipser oss om bra bøker og trender, og kom også gjerne med forslag til våre nettsider.

Top