Forside /  Alle produkter /  Olibanum hydrolat frankincense 125ml
Klarte ikke legge varen i handlekurven. Feilmeldingen var::
Du må velge noe i alle boksene under!
Du må velge en variant!
Denne varianten er ikke på lager!
Server Error: Server Error: Klarte ikke hente varianter for det produktet.
Varen er lagt til handlekurven. Gå til kassen
Olibanum hydrolat (frankincense) 125ml, 1950035730, Velvære & røkelse, Eteriske oljer, Boswellia carterii, Somalia
Trykk for å zoome og hold nede for å navigere

Olibanum hydrolat (frankincense) 125ml

Boswellia carterii, Somalia

Et mykt, varmt, litt tørt og "hellig" duftende vann. Vannet er supert som ansiktsspray! Olibanumvannet (frankinsence) utvinnes gjennom destillering av harpiks fra røkelsestreet .

Et varmt og litt tørt blomstervann. Ekstraheres ved destillasjon av Olibanum harpiks. Vannet kan brukes som en ansiktsspray. La den tørke og den gir en ny og fresh tekstur til huden. Deilig å bruke i god sommervarme og høy luftfuktighet. Fungerer også som ansiktsvann i den daglige rutinen med anti-aldring og i ulike typer ansikts- og kroppsinnpakninger i stedet for vann. Flott og bruke når man lager ansikts kremer, etterbehandlingsprodukter, hårbehandlinger, aftershaveprodukter etc. Den brukes mer enn noen annen hydrolat for alle typer meditasjon, energiendring og forskjellige ritualer.

Hydrolater er et biprodukt i destillasjon av urter og blomster til essensielle oljer. Ved destillasjon brukes kildevann. Vannet varmes opp og sendes gjennom plantene i form av damp. De essensielle oljer og andre stoffer samles deretter inn av dampen. Deretter tas essensielle oljer (som ligger på toppen av vannet) bort. Blomstervannet (hydrolatet) som blir igjen etter denne prosessenm inneholder litt essensiell olje og andre vannløselige stoffer fra plantene. Innholder ingen kunstige tilsetninger av noe slag. 100% naturlig. Våre blomstervann er i tillegg økologiske etter europeisk standard.

Hydrolater kan brukes som ansiktsvann, i aromatiske bad, babybad og i spray for å friske opp huden. Du kan også bruke dem i stedet for vann i forskjellige hud og hårprodukter som for eksempel ansiktsmasker, kremer, lotioner og hårshampoo.


Olibanum vannet har alle disse gode egenskapene;

• Antiseptiske, astringerende,

• Antiage, fukter - sletter ut fine linjer

• Akne, eksem, hudirritasjoner, heler insektsstikk, utslett

• Har koagulerende virkning, stopper blod og desinfiserer. (spray på såret før du tar på plaster).

• Fin for å hele arr i huden, brukes i ansiktspleie

• Fin for respirasjonssystemet. Drikkes for å åpne luftveier (et par spiseskjeer i varmt honningvann)

Kan brukes i badevann (1-2 kopper) og i sitte-bad for underlivsplager

• Olibanumvann brukes mer enn noe annet hydrolat til alle typer av meditasjon.


Vårt Olibanum blomstervann er fra Somalia.
Kr 229,00
Antall:
Kjøp
Tilgjengelighet:
Lev. Prodnr: BV-1180-120 - Id: 1950035730
Top